In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je ExpressVPN-abonnement annuleert vóór de verlengingsdatum.

Belangrijk: om je abonnement op te zeggen, moet je naar de App Store of de ExpressVPN-website gaan. Je kunt je abonnement niet annuleren binnen de ExpressVPN-app.

Spring naar…

Abonnementen gekocht met een creditcard of PayPal
Abonnementen via een App Store (Apple App Store of Google Play Store)
Abonnementen gekocht met Bitcoin of Paymentwall
Wat gebeurt er met de inloggegevens die in mijn ExpressVPN Keys-account zijn opgeslagen?

Abonnementen gekocht met een creditcard of PayPal

1. Log in op je ExpressVPN-account.
  2. Selecteer Mijn abonnement in het linkermenu en vervolgens Abonnementsinstellingen bewerken.
  3. Selecteer Automatische verlenging uitschakelen, en volg dan de aanwijzingen totdat je “Je abonnement is geannuleerd” ziet.

Nadat je automatisch verlengen hebt uitgezet, krijg je geen factuur meer voor een volgende abonnementscyclus. Je kunt ExpressVPN blijven gebruiken tot de laatste dag van je abonnementscyclus.

Lees hoe je je abonnement kunt verlengen.

Hulp nodig? Neem voor ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Abonnementen gekocht via een App Store (Apple App Store of Google Play Store)

Als je geen rekeningen wilt, kun je het best opzeggen minstens 24 uur voor het eind van je gratis proefperiode of de eerstvolgende factuurdatum. Anders word je automatisch gefactureerd op basis van het abonnement dat je gekozen hebt.

Om je gratis proefperiode of abonnement op te zeggen op iOS of Android:

1. Open de App Store- of Play Store-app. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op het account dat je hebt gebruikt voor je gratis proefperiode of abonnement.
  2. Open je lijst met abonnementen door te klikken op het profielpictogram rechts bovenin.
    • In Android, tik op Betalingen & abonnementen > Abonnementen.
    • In iOS, tik op Abonnementen.
  3. Selecteer ExpressVPN en volg de instructies om je abonnement op te zeggen.

Nadat je hebt opgezegd, kun je ExpressVPN blijven gebruiken tot de laatste dag van je huidige abonnementscyclus.

Hulp nodig? Neem voor ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Abonnementen gekocht met Bitcoin of Paymentwall

Aangezien abonnementen die met Paymentwall of Bitcoin zijn gekocht niet automatisch worden verlengd, hoef je je abonnement niet handmatig op te zeggen.

Lees hoe je je abonnement kunt verlengen.

Hulp nodig? Neem voor ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Wat gebeurt er met de inloggegevens die zijn opgeslagen in mijn ExpressVPN Keys-account als ik mijn ExpressVPN-abonnement opzeg?

Je hebt nog steeds toegang tot de inloggegevens die in je ExpressVPN Keys-account zijn opgeslagen, zelfs als je abonnement niet meer actief is.

Hulp nodig? Neem voor ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven